Let’s give it a boost!

Wij zijn op zoek naar een collega voor het invullen van de rol senior consultant Omgevingsmanagement binnen Dutch Boosting Group. Veel van onze klanten vragen een extra boost op het gebied van Omgevingsmanagement. Heb jij zin om jouw ruime kennis en ervaring in te zetten om samen met leuke collega’s en klanten ambitieuze projecten verder te brengen? Ben jij in staat om te ontdekken wat waardevol is voor de omgeving en dit te verbinden met de projectopgave? Dan dagen we je uit om contact op te nemen!

Over ons

Dutch Boosting Group geeft een boost aan complexe opgaven. Deze worden efficiënter, duurzamer of met meer oog voor de omgeving uitgevoerd. Wij dragen bij aan toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving. Zo doen we veel op het gebied van mobiliteit en stedelijke ontwikkeling. Met passie werken wij aan het verduurzamen en klimaatbestendig maken van steden en denken wij mee hoe mensen veilig en snel van a naar b kunnen reizen. Verder werken wij aan grote energietransitie projecten in relatie tot de waterstofrevolutie en helpen wij energienetten te versterken om de transitie mogelijk te maken. Zinnig werk dus.
We zijn een zelfsturende organisatie, waarin iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen taken. We onderscheiden ons door de volgende 5 kernwaarden:

 1. vertrouwen als vertrekpunt
 2. slimmer door samenwerken
 3. zelf de regie nemen
 4. oog voor elkaar
 5. sterk door jezelf te zijn
  Het is nooit saai bij ons. We denken steeds na over waarom we iets doen en hoe we het kunnen verbeteren. We zijn een groeiende organisatie met flinke ambities, zowel op zakelijk vlak als op organisatievlak. We opereren vanuit diverse regio’s in Nederland.

Over jou

Jij bent oprecht geïnteresseerd in de belangen en drijfveren van anderen, bent bestuurlijk sensitief en werkt graag in de wereld van mobiliteit, ruimtelijke ontwikkeling en energie. Je hebt een ondernemende geest en hebt een relevant netwerk bij bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, waterschappen, energiebedrijven, aannemersbedrijven, provincies en/of gemeenten.
Jij krijgt energie van het creëren van maatschappelijk draagvlak en beweegt je graag in een krachtenveld van verschillende (uiteenlopende) belangen. Jij spreekt zowel de taal van bestuurders als van belangenorganisaties en bewoners en hebt ervaring met de principes van Strategisch Omgevingsmanagement en/of Systems Engineering.
Je bent hoger opgeleid (HBO/WO) en hebt minimaal 10 jaar werkervaring op het gebied van Omgevingsmanagement als Omgevingsmanager of adviseur Omgeving. Zowel eigen collega’s als teams van onze klanten kunnen door jou begeleid en gecoacht worden. Daarbij ben je in staat één of meerdere opdrachten voor klanten gelijktijdig uit te voeren en te managen.
Daarnaast kun je bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie, investeer je in jezelf en collega’s. Want ontwikkelen, dat doen we samen.

Verantwoordelijkheden

Iedereen bij Dutch Boosting Group heeft één of meerdere rollen met bijbehorende verantwoordelijkheden. Jij bent zelf baas over de precieze invulling van je rol. De verantwoordelijkheden die je invult bestaan in ieder geval uit:

 • Bijdragen aan acquisitie van opdrachten;
 • Je ervaring inzetten op het gebied van Omgevingsmanagement bij het uitvoeren van opdrachten en bij het verder ontwikkelen van het vakgebied binnen Dutch Boosting Group;
 • Het tot een goed resultaat brengen van jouw opdrachten, samen met je collega’s;
 • Het bewaken van de kwaliteit van geleverde producten binnen jouw opdrachten;
 • Plannen van je eigen werkzaamheden;
 • Uitvoeren van zelfevaluatie;
 • Geven van feedback aan je collega’s en feedback kunnen ontvangen;
 • Professionaliseren in opdrachten en binnen de organisatie;
 • Bij de besluiten die je neemt, vraag je waar nodig advies en houd je de purpose van Dutch Boosting Group voor ogen.

Wat kun jij van ons verwachten

Een enthousiaste groep van gedreven collega’s. Met een mooie mix van kennis, deskundigheid en ervaring. Wij doen dingen samen en helpen elkaar verder te ontwikkelen.

We doen regelmatig leuke dingen met elkaar. Zo gaan we twee keer per jaar samen ‘de hei op’, nemen deel aan sportieve activiteiten of organiseren ze zelf. Vaak verbonden aan een goed doel.
Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor goed gereedschap (laptop, telefoon, auto, NS-business card, etc.), genoeg ruimte voor ontspanning (30 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek) opleidingsmogelijkheden en een goed salaris. Deeltijd werken is bij ons prima mogelijk. Je hebt veel invloed op je eigen ontwikkeling. Samen zorgen wij ervoor dat jij zin hebt in het uitvoeren van mooie opdrachten!

De startdatum is in overleg, maar onze orderportefeuille maakt een snelle start mogelijk.

Spreekt dit je aan, stuur dan je reactie naar sollicitaties@dutchboostinggroup.nl of neem contact op met Iris Langedijk via tel nummer +31 (0)6 46216543. Als er een klik is van beiden zijden, nodigen we je graag uit om kennis te maken.